maandag 15 maart 2010

Familie reunie op de Belgische aanlegproef

Boven: het was een beetje moeilijk alle honden tegelijk zonder baasjes op de foto te zetten, dus dan maar met baasjes.
Gelukkig hebben ze allemaal hele leuke baasjes en is dit een hele leuke foto geworden :-)) V.l.n.r. Evelyne met Mila (Annemieke was niet mee), Pieter met Tyler, Jazz, Tim met Zeb, Annemarie met Finn, Yvonne met Rembrandt, Bart met Kazan, Jean-Yves met Thibeau en Jet met Joy.

Boven: dit is de beste poging tot groepsfoto zonder baasjes. Tyler vond een vissengraat veel interessanter als poseren en was niet over te halen. V.l.n.r. Zeb, Thibeau, Rembrandt, Jazz (die niet wil kijken), Mila, Kylie (op de voorgrond), Kazan, Joy en Finn. Ik hoop dat ik het goed heb, want goh, wat lijken die koppies op elkaar!

Boven: Mila (links) en Joy. De meiden bleken vandaag veel slimmer te zijn dan de jongens, maar ja, dat is natuurlijk niets nieuws :-))
Onder: Kazan met zijn baasjes

Onder: Thibeau (wat een snoetje!)

Onder: Annemarie met Mila (links) en Finn

Onder: Tyler (links) met zijn twee zusjes

Onder: trotse Jet met Joy, de dagwinnares :-))

Afgelopen zaterdag hadden we een hartstikke leuke dag op de Belgische aanlegproef. We waren wel met 8 hondjes vertegenwoordigd en Jazz en Kylie waren mee als supporter. Van de proefjes zelf kon je helaas geen foto's maken, Niet alle hondjes hadden even veel succes bij de proefjes, maar daar zou ik mij echt geen zorgen om maken. Ze zijn nu nog maar net 6 maanden oud en als straks eenmaal het kwartje valt, heb je hele gepassioneerde honden. Django jr. was ook zo'n laatbloeier, maar laat nu geen stukje wild meer ongemoeid. Daarbij lijkt het me heerlijk relaxt als je hond zo netjes bij je blijft :-)) Maar we hebben natuurlijk ook een paar toppertjes. Vooral de meisjes deden het goed, maar meisjes zijn natuurlijk altijd iets sneller en slimmer als de jongens (ha,ha) Joy werd zelfs eerste en kreeg een hele grote beker mee naar huis. Joy is trouwens samen met Kazan uitgenodigd voor de voorjaarsproef op 10 april in de Belgische Ardennen, met nog 3 andere hondjes. Leuk! Het was iedergeval een echte reuni en heel gezellig en heeeel koud. Heel erg bedankt dat jullie allemaal gekomen zijn! (15-03-10)