donderdag 15 juli 2010

Op vakantie in Wales

Boven: dit was onze cottage in Pandy.
Helemaal niet gek, grote tuin, helemaal omheind, konden we lekker de hele avond in het gras liggen om de tuin te bewaken.

Boven: en dit waren onze buren

Boven: dit was onze ochtend- en avondwandeling.
Ziet er spannend uit, alleen moesten we van het baasje op de paadjes blijven (nou ja, paadjes..) Jammer!!

Boven en onder: dit is op het strand bij Mumbles (Swansea) Nou ja, strand!!! Het loopt niet echt gemakkelijk op die rotsen en met die mosselen. Erg moeilijk om meeuwen te vangen!

Boven: dan maar naar het vuurtoreneiland zwemmen.
Kijken of daar iets te beleven valt.

Boven: overal waren oude kastelen en ruines. Dit is Caerphilly Castle. Ik spring altijd op alle muurtjes, want dan kan ik het beter zien. Ik sta hier niet echt los hoor, maar mijn baasje heeft het lijntje weggepoetst (ha,ha)

Boven: wel leuk al die duiven die hier nestelen.
Hier proberen we of we dichterbij kunnen komen.... helaas

Boven: alle mensen vonden ons zoooo leuk, snap jij het?

Boven: weer zo'n "strand", alhoewel hier wel een beetje zand was.
Maar de vogels zaten hoog op de rotsen, noemen ze dat vakantie!

Boven: Tja en hier staan we boven op die rotsen met beneden het strand, maar die vogels... die zijn allang gevlogen. Wat een pech!

Boven: en dan hier St. Davids Cathedral, midden in het niets... en meeuwen! Maar we konden niet op de foto met die meeuwen, want dan zouden ze wegvliegen.

Onder: ik geloof toch dat ik het thuis leuker vind!

De vakantie volgens Kylie.
Engeland is heel gastvrij voor honden. Je ziet er ook ongeloofelijk veel. In de winkelstraten staan ook waterbakken voor de honden en ze mogen ook mee naar heel veel toeristische plaatsen. Alleen mogen ze niet mee in de meeste restaurants. Gelukkig was het weer goed en konden we overal buiten blijven eten, op de terassen mogen wel honden. Ook niet vergeten heel veel poepzakjes mee te nemen, want er staat een boete van £ 1.000 op als je niet opruimt, zelfs in de natuur. Door de vele loslopende schapen konden de honden niet echt lekker loslopen. Bij schapen moet je ze (vanzelfsprekend) dicht bij je houden. Maar wel een mooi land om met de honden rond te trekken!