donderdag 12 mei 2011

Familiehereniging op de training

Boven: wat een mooie trainingsgroep met 4 GM´s! De achterste hond is Miko Uut´t Vossenbelt, het zwartje is Torres, dan Kylan en vooraan Quinty
Boven: dat is pas echt volgen! Gerda met Kylan
Onder: Gerda met Kylan en Ilse met Quinty


Onder: ik moest een beetje lachen om Quinty, waarop Ilse me vertelde dat ze toevallig toch goed bleef liggen... helemaal waar :-))



Onder: Kees en Gerda helmaal blij met Kylan


Onder: Torres wacht om ingefloten te worden


Onder: de trainingsgroep van Martine onder appèl. 4 GM´s en 4 Viszla´s


Kylan heeft het echt getroffen met Kees en Gerda! Het leek hen leuk voor Kylan om naar dezelfde jachttraining te gaan waar hij al sinds dat hij 8 weken oud was gewend is. En natuurlijk zodat hij weer bij zijn zusjes zou zijn. Echt heel lief van hen en Kylan vindt het super! Ook al is de training op dit moment nog heel veel appèl lopen, want gehoorzaamheid is het belangrijkste. Ik vond het dan ook weer tijd worden een keer naar Austerlitz te rijden en een stukje van de training en natuurlijk de honden te bekijken. Respect voor Martine en de bazen, want bij vlagen doen ze het al hartstikke goed, maar het blijven toch een stel pré-pubertjes, die bij het minste of geringste opspringen en achter elkaar aan gaan zitten, waarbij de bazen het voor het nakijken hebben. Echt heel grappig als het niet je eigen hondje is :-)). Erg leuk ook om Antonette en Ilse weer te zien, die trouw iedere week met hun hondjes naar de training komen. Daar gaan ze in de toekomst echt heel veel plezier van hebben, buiten dat trainen natuurlijk ook gewoon gezellig is.