donderdag 20 september 2012

Honden-familiedag 2012

Boven: Quinty (dochter van Kylie) Wat een vrolijke meid en wat kan ze hard rennen!!
Boven: "het apporteerspel" Hoeveel apportjes weet de hond in een minuut binnen te brengen. Jazz is nog altijd bijzonder effectief. Ze propt zoveel mogelijk tegelijk in haar bek :-)
Boven: "het schoenenspel" De baas zet een van zijn/haar schoenen bij een stapel vreemde schoenen en de hond moet de schoen van de baas eruit zoeken en apporteren. Er was eigenlijk maar 1 hond die dit echt snapte (en dat was geen Grote Munsterlander ha,ha). De anderen apporteerden gewoon alle schoenen, of geen enkele. Ginny (hier op de foto in actie) apporteerde ook alle schoenen behalve de juiste :-)
Boven: "het tunnelspel" Hoe vaak krijg je je hond door de tunnel in
1 minuut. Dit is Sparky in actie.
Boven: ondanks dat Arien zelf de hele tunnel door was gekropen met een lekker brokje om Rembrandt over te halen door de tunnel te komen, bleef Rembrandt gewoon zitten en dacht "jij liever dan ik"
Boven: dan was Django een stuk enthousiaster!
"het kruiwagenspel" De hond in de kruiwagen naar een pilonnetje rijden, dan moest de hond een apport halen waarna de hond en het apport weer door de baas naar het beginpunt werden gereden. Het viel wel op dat de teefjes betere zeebenen hadden dan de reuen :-)
Boven: Ilse met Quinty in actie
Onder: Dirk met Kylie op de terugweg.
Kylie laat echt haar apport niet los!

Boven: Annemieke met Bonnie in actie op de behendigheidsbaan
Boven: Arien probeert met veel overredingskracht Mila over de schutting te krijgen. Mila is het echt niet van plan...  hoezo een zus van Rembrandt??
 Boven: Gunn vond de behendigheidsbaan helemaal geweldig en Patricia zo te zien ook
Boven: Jazz jr. springt zonder probleem voor het eerst door de hoepel.
Boven: "het waterapport" een bak water met ballen en dummy's. Hoeveel apportjes haalt de hond in 1 minuut uit de bak. Hennie is hier met Jazz in actie.Ze deed het keurig. Sommige honden gingen een minuut staan badderen, anderen pakten er een bal uit om heel hard rondjes te gaan rennen.

Onder: Rembrandt stond zo mooi in Arien d'r veldje toe te kijken hoe Kylie en Jazz een enorm gat aan't graven waren. Ik kon de verleiding niet weerstaan even af te drukken.
Afgelopen zaterdag hebben we bij Arien in Zevenaar weer onze familiedag mogen houden. We hadden er dit jaar voor gekozen om allerlei gekke spelletjes met de honden te doen en na afloop lekker te BBQ'en. Het weer zat zowaar mee! Arien, hartstikke bedankt voor de super leuke dag en je gastvrijheid! We hebben heel veel foto's in een picasa-album gezet, dus voor degene die 285 foto's (pfff) wil bekijken is hier de link: https://picasaweb.google.com/116128909107265175469/Familiedag2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIChmO-f-K_BQQ&feat=directlink
(volgens mij werkt de link niet direct, maar moet je even kopieeren en boven in de adresbalk plakken)