woensdag 29 juni 2011

Heel veel Stommeerpoldertjes op de clubmatch!

Boven: Kalle (links) Beste reu en Angelique, Kalle's dochter, Beste teef en BOB (winnares van de clubmatch)


Boven: Angelique (links) Beste teef, Jazz reserve Beste teef. Helemaal geen schande om van zo'n mooie kleindochter te verliezen!

Boven: Jazz d'r tandjes worden geteld. Jazz werd 1e in de kampioensklasse en in de strijd om de beste teef van de show werd ze 2e (reserve beste teef)

Boven: Kylie laat zich heerlijk door Marie showen. Jordi was er dit keer niet, want hij had zijn voetzooltje beschadigd waardoor hij mank loopt. Ondanks dat was Marie wel overgekomen uit Engeland. Kylie haalde een mooie 2e U in de gebruikshondenklasse teven.

Boven: Jet hoeft er echt niet zo sip bij te kijken. Joy heeft haar ZG binnen en mag nu op de foktevenlijst.

Boven: ook Nico was weer van de partij met Django en haalde een mooie 2e U in de gebruikshondenklasse reuen.Boven en onder: Sparkey deed het dit jaar hartstikke goed. Hij werd eerste in zijn groep en ging met een mooie beker naar huis.

Onder: er moest ook gemeten worden. Wat kunnen die honden zich dan lekker aanstellen! Hier doet Rembrandt net of hij geslagen wordt. Jazz kreeg ik niet hoger als 57 cm gemeten, waar de keurmeester dan nog 58 cm van gemaakt heeft, zo kromp ze in elkaar.


Onder: Rembrandt liet zich dit keer hartstikke goed betasten, maar nu liep hij weer in telgang, waardoor je nooit hoger als een G krijgt. De keumeester was echt heel streng. Maar wat maakt het uit, hij is een ontzettende lieverd!

Onder: Peter met Tane bij de keurmeester Dick Rutten.
Zo'n eerste keer is altijd spannend.


Onder: Kees met Kylan bij de keurmeester.

Onder: Je moet ook een goede conditie hebben om je hondje te showen. Tane en Kylan in actie.

Onder: de keurmeester plaatste de jongens uiteindelijk 2e en 3e. Het zegt nog niets over hoe ze straks gaan uitzwaren, het zijn nog puppen.


Onder: Iman met Lizzy voor de keurmeester

Onder: maar gelukkig redde Lizzy de eer, want zij won van het reutje dat van Kylan en Tane gewonnen had en werd daarmee Beste Puppy.

Afgelopen zaterdag was de clubmatch van de Grote Munsterlander Vereniging. De Stommeerpoldertjes waren met de meeste honden vertegenwoordigt en we hadden ook mooie successen. Kalle werd evenals voorgaande jaren weer Beste Reu, maar moest het in de strijd om de beste van het ras BOB afleggen tegen zijn dochter Angelique, die speciaal uit Engeland over was gekomen. Mama Jazz werd reserve beste teef, ook achter haar kleindochter Angelique. We zijn hartstikke trots! Jazz wordt al bijna 8 jaar! Ik zag dat ik Gunn niet op de foto heb staan en die was er zeker ook, dus als iemand haar nog op zijn camera heeft staan... ik schaam me diep. En hoewel niet meegedaan met de show, maar heel goed geholpen met het behendigheidscircuit in de stromende regen, was Ginny van Arien ook van de partij. Het was echt jammer dat het de hele dag regende, zodat het buitenprogramma met de behendigheidsbaan van Arien en de jachtproefjes letterlijk verregenden, maar buiten de regen om was het toch een gezellige geslaagde dag met BBQ als afsluiting.