donderdag 2 februari 2012

Hartje winter

Het is dat de duindoorns kaal zijn, anders zou dit zo een dag in juli kunnen zijn

Boven: Danny is een Cavelier King Charles Spaniel. Hij is van mijn moeder, maar hij mag iedere dag met ons mee uit. Zijn langharige kapsel was niet zo handig op de plaatsen waar wij "wandelen", dus hebben we hem een lekker sportief kapsel laten aanmeten. Echt veel stoerder!

Boven en onder: onze altijd blije JazzBoven: Jeeeeh, favoriete bezigheid van Jazz: meeuwen opjagen

Boven: die Caveliertjes zijn eigenlijk schoothondjes, maar Danny is een echte jachtcavelier geworden. Mede natuurlijk door de "goede" invloed van zijn grote vriendin Kylie. Dus helpt hij fanatiek mee met meeuwen vangen. (ook al vriest het 5 graden)


Aan deze foto's kun je het niet zien, maar het is nu berekoud. Doordat de wind echt stevig waait zijn bij ons in de buurt de sloten nog niet lekker dichtgevroren en je begrijpt dat ik met dit soort honden niet in de buurt van slecht ijs moet komen. Het Amsterdamse bos en de Groene Weelde moeten het de komende dagen doen zonder onze frequente bezoekjes. Veel strand- en heidewandelingen dus. Leuk om foto's te maken, al krijg je daar wel tintelende vingers van. En het enige wat er aan de honden anders is met deze kou, is dat als ze na de wandeling de auto inspringen er ijspegels aan hun buik hangen... brrrr. Nou ja, ze zijn zelf zo gek om te gaan zwemmen.