woensdag 4 september 2013

Belgische clubmatch

Boven: links: Iman met Lizzy beste teef en BOB
rechts: Nico met Django beste reu

 Boven: Nestor wordt door de keurmeester betast
 Boven: Willem met Nestor in looppas. Nestor kreeg 2e Veelbelovend
 Boven: Willy met Borr
 Boven: ook Willy moest eraan geloven. Borr kreeg 1e Veelbelovend
Boven: Nico met Django. Django werd beste reu, maar moest het voor de BOB afleggen tegen Lizzy, omdat de keurmeester vond dat hij te weinig haar op zijn oren had.
 Boven: alles aan Jamie wordt met kritisch oog bekeken
 Boven: Jet in volle vaart met Ruby
Boven: kijk Ruby toch eens prachtig staan! Ik had haar wel iets hoger ingeschat in de eindrangschikking, maar de keurmeester vond haar iets te weinig haar hebben. Wel een uitmuntend.
Boven: Kylie moest het dit keer afleggen tegen Jitske van Elke. Geheel terecht, want Kylie is na haar tweede bevalling niet helemaal mooi opgedroogd ;-) Had desondanks wel een uitmuntend met een heel mooi keurverslag.
Boven: mijn lieve schat Jazz was nog heel indrukwekkend volgens de keurmeester
Boven: hier wordt haar mooie keurverslag geschreven.
1e uitmuntend in de veteranenklasse
Boven: Iman met Lizzy. Lizzy werd BOB, prachtige hond die vooral heel goed beweegt.
 
Onder: met z'n drietjes aan het hek gebonden...
niet helemaal hun favoriete bezigheid dat showen ;-)
Afgelopen zaterdag werd de Belgische clubmatch gehouden in Zottegem. Omdat ik wist dat Nestor en Borr ook ingeschreven waren en Jet ook wel zin had om met Ruby mee te gaan hebben we er een heel gezellig dagje van gemaakt, wat niet zo moeilijk is bij de GMVB. Bovendien was Nico er met Django en Floris en was Iman er ook met Lizzy en hadden er ook nog 3 schattige pupjes van Lizzy ingeschreven. Heel erg leuk om iedereen weer eens te zien! De keurmeester was Dick Rutten, die echt deskundig is op het gebied van GM's. De hele familie heeft volgens mij Veelbelovend en Uitmuntend gekregen, dus mij hoor je niet klagen! Het meest benieuwd was ik natuurlijk naar wat de keurmeester van Jamie vond, want ik vertel altijd iedereen dat haar schoonheid van binnen zit en niet van buiten. Maar de keurmeester was zelfs heel goed te spreken over haar: "Beharing voor deze leeftijd ok, moet nog komen. Mooie stop, voldoende compact lichaam, oren goed aangezet, goed gehoekt voor en achter, prima beenwerk en voeten. Gangwerk voor deze leeftijd al behoorlijk vast"