zondag 30 maart 2014

Veldwerktraining in Frankrijk

Boven: Kalle in actie
Boven: na zijn loop krijgt Hennie te horen van Ton, dat zou Kalle helemaal steady zijn dit een zeer goede tot uitmuntende open klasse loop zou zijn geweest!
Boven: Sparky
Boven: Michel met Sparky
Boven: vol interesse wordt iedere loop gevolgd door de groep
Boven: Hennie had ook Uhry meegenomen en Uhry was helemaal wakker
Boven: Uhry achter de patrijs die hij net uitgestoten heeft
Boven: Wim met de birdlauncher, een geweldig handig apparaat
Boven: dit was mooi! Kim liep met Luna in koppel. Ze krijgt van heel ver al verwaaiing, staat voor. Maar als dan Luna erbij komt vertrouwt ze het niet helemaal meer en stoot de patrijs uit.
Boven: kijk Jan eens fanatiek schieten!
Boven: trotse Jan met Kim
Boven: Ingrid met Luna
Boven: Luna loopt met Ruby in koppel. In koppel hitsen de honden elkaar een beetje op, waardoor ze net even wat feller worden.
Boven: Mireille met Miko.. Miko staat voor, wat zal er uit het graan springen...?
Boven: Miko springt helemaal blij een patrijs na
Boven: Ruby stoot een patrijs op
Onder: Jet bespreekt haar loop met Ton
Afgelopen week zijn we naar Frankrijk gereisd, voor veldwerktraining bij Best Hunting.Voor mij de tweede keer en er gaan er zeker nog meer volgen! We waren met 8 Grote Munsterlanders en 1 Kleine Munsterlander. We jaagden nu voornamelijk op patrijs. De eerste dag hadden we heel koud en regenachtig weer. Helaas geen foto's kunnen maken door de regen. Deze foto's zijn allemaal van de tweede dag. Het was ontzettend gezellig en leerzaam en sommige mensen ontdekten onverwacht grote talenten in hun hondje. Het was zo moeilijk een selectie uit de foto's te plaatsen, maar deze foto's geven een aardig beeld denk ik. Van Nestor en van Jamie heb ik een hele mooie serie van een loop, die ik even apart geplaatst heb hieronder. Voor september hebben we de volgende training al weer gereserveerd :-)